Jente i portrett foran brun og grønn tett skog

Under korona har mange av oss gjort mye av lite. Vi har vært hjemme og lært viktige og uviktige ting. Jeg følte i hvert fall at hver dag tok en evighet, men så fort noen måneder hadde passert så virket alt som det var i går. Dagene fløt så inn i hverandre at man mistet følelsen av hva som skjedde når. Det var jo ingenting som skjedde uansett! Zoomundervisning har vært det eneste forutsigbare. Vi har savnet en hverdag og arbeid å gå til. Uvissheten om man hadde en jobb å gå til etter covid henger fortsatt over mange. Dagene for oss flest har vært fylt med nye interesser og studier for å holde seg gående, men nå kommer en helt annen problemstilling. Samfunnet åpnes gradvis opp igjen og jeg kjenner på bekymringen over tid. Hvordan skal jeg få tid til alt det jeg har likt å gjøre under covid OG den egentlige hverdagen? 

Hva om man kan kombinere de to? På sosiale medier er det flere som har tatt det store steget med å starte egen bedrift. Ofte er disse bedriftene et resultat av mye ledig tid, behov for inntekt og nye interesser. Åpner dette opp en mulighet for alle de som ikke vet hva de ønsker å bli, de som trenger ekstra penger ved siden av studier, eller de som ikke passer inn i 8 til 16 malen? Kan man kombinere arbeid med hobby? Jeg tok selv et stort steg da jeg spontant søkte på denne stillingen som ansvarlig redaktør. Noe som begynte som en hobby, fotografering, har gitt meg ressursene til å ta denne jobben. En jobb som utfordrer, underholder og utvikler meg hver dag! En jobb jeg ikke ville vært foruten.  

Så dette er mitt råd til deg, hiv deg ut på nye eventyr med de nye ressursene dine! Hobbyer kan være jobb det også <3 

Forfatter

, , , , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.