Under årets UGA i Kristansand invitererer Curriculus, Curatus og Pedagogstudentene til Blackoutfest i kantina på UiA. Fredag 24. Februar vil alt man vanligvis kjenner igjen fra utelivet, forflyttes til studentenes egen kantine.  

Påtroppende leder for Pedagogstudentene, Vegard Olepi Huthmacker (t.v.) og Ragnar Glendrange, leder for Curriculus.

 

Hvorfor vil dere holde fest i kantina? 

– Som en linjeforening er det vår oppgave å lage aktivitet og finne på artige ting for studentene. Curriculus ble opprinnelig spurt om å lage fest under UGA, og svarte selvfølgelig ja til dette. Vi fikk høre at det var mulighet for å faktisk holde fest i kantina, og da var det bare å gønne på, forteller leder for Curriculus, Ragnar Glendrange.

Samarbeid mellom linjeforeningene

– Vi hørte med Pedagogstudentene og Curatus om de ville samarbeide med oss for å arrangere festen. Vi synes det er utrolig gøy å samarbeide med andre linjeforeninger og organisasjoner, også er det jo egentlig ganske symbolsk at vi lager ting sammen, siden dette er for alle. Så er det sinnsykt gøy å ha fest i kantina da, legger Glendrange til.

Konseptet går ut på å mørklegge kantina, og med DJ, trommis, ølservering og nattmat vil stemningen den kommende fredagen minne om alt annet enn skole.

– Blir en del hundre

– Kantina er jo noe studentene forbinder med lunsj og mat, men nå blir det alt annet enn det. Vi prøver å danne litt nattklubbstemning, og vi skal jo ha inn DJ og trommis som skal spille sammen. Utover det har vi leid inn lys, og vi skal generelt prøve å skape utelivstemning.

I skrivende stund er det 300 deltakende på arrangementet, og både Glendrange og påtroppende leder for Pedagogstudentene, Vegard Olepi Huthmacker, forteller at de har store forventninger til festen.

– Vi vet jo at det blir en del hundre, så et bra oppmøte er det nok. Vi er heller bekymra for når det blir utsolgt og hvor mye press det eventuelt blir. God stemning tror jeg det blir uansett, sier Glendrange.

Tekst: Julie Lind Omstad 
Bilde: Kevin Mulder Solberg

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.