Intervjuer, musikk, sport, studentøkonomi, veldedighet og retrospillkveld – månedens Unikum har noe for enhver smak.

I denne utgaven av Unikum får du blant annet treffe Johnny Logan, norske Gabrielle og Christoforos Schuff, den ortodokse studentpresten. Du kan også lese om KSI Futsal, som kom til semifinalen i historiens første VM i mikrofutsal i Spania.

Kristiansand kommune foreslår å innføre parkeringsavgift på UiA for å stoppe unødvendig bruk av privatbil til universitetet. Men kollektivtilbudet har også stive priser på Sørlandet – studentprisene på bussen er merkbart høyere enn andre steder i Norge. Hva Agder Kollektivtrafikk sier til dette kan du lese mer om i nyeste Unikum.

Movember er en viktig måned ikke bare for dem som er glad i bart og skjegg, men også for å øke bevisstheten rundt menns helse og kreftproblematikk. Inntekten går til kreftforeningen, som på sin blogg rapporterte om sterk økning i antall henvendelser på sin kreftlinje under fjorårets Movember. Se bilder av flotte studentskjegg i papirutgaven!

I Grimstad arrangeres det retrospillkveld torsdag 14. november. Her kan en komme og prøve eldre tv-spill på konsoller som hadde sin storhetstid på 90-tallet. Det er lagt til rette for en hyggelig kveld med gaming og felles pizzabestilling. Her er det bare å hive seg med!

Vi lager avis for nettopp deg og setter derfor pris på ris, ros, tips og andre kommentarer du måtte ha. Det er ingen grunn til å nøle! Du finner oss både på Facebook og Twitter. Det er også fritt fram å sende oss en mail.

Husk at du også kan følge oss på Instagram! Vis oss gjerne hvor du leser Unikum, så kanskje det venter en heldig premie. Skaff deg et eksemplar i dag!

Still inn på Studentradioen – programoversikt finner du i menyen til høyre!

PDF-utgave av dette nummeret kan lastes ned her. (Trykk på “Share” og så “Download”.)

Tekst: Anette Nyhagen – nett@unikumnett.no

Foto: Faksimile av Unikum november 2013

Forfatter

, ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.