#LEDER:

Folkehelse? 

Jeg går nå mitt 3. år på folkehelse, samt fullført 1. året på idrett. Det føles helt surrealistisk å sitte på 5. undervisningstime, på samme dag, der vi lærer om hvordan jevnlig fysisk aktivitet er godt for kropp og sinn, og at maksimal fokustid er på rundt 20 minutter. Practice what you preach, kanskje?  

Jeg er nok ikke den eneste som har sett sin fysiske og mentale helse sakte skli bort mot slutten av dette semesteret. Den siste uken har jeg følt på en maktesløshet. Vi er så nærme juleferie, men fortsatt så langt unna. Nå har jeg to av tre eksamener igjen, og vet helt ærlig ikke hvor jeg skal finne energien. I tillegg har jeg en sta halsbrann som bare ikke går bort. Er nok neppe alene i denne situasjonen heller.  

I tillegg er det for mange av oss første skoleeksamener på rundt 3 år, og andre har kanskje aldri hatt en. Man må forberede seg på en helt annen måte til en slik eksamen. 

 

Les hele papirutgaven nederst på siden. 

 

Personlig så forsvant eksamensnervøsiteten min permanent en eller annen gang i VG2, men nå kjenner jeg faktisk litt på redsel for en skoleeksamen. Man blir fort vant til noe, og jeg har trivdes godt med hjemmeeksamener. Det føles mer realistisk i forhold til arbeidslivet som kommer.  

Jeg håper at selv om dere også kanskje sitter med de samme følelse som jeg, så klarer dere også å finne motivasjonen bare til å komme igjennom den aller siste etappen. Julemat, familie og kanskje best, pause og lange morgener venter.  

Ta godt vare på dere selv i julen, sov masse, fokuser på det DERE trenger. Det kommer et nytt semester til våren, og det blir nok ikke noe lettere da.  

Da er heldigvis jeg på vei til Sør-Korea for å utveksle et semester. Takk for meg! <3 

 

Forfatter

, , , , , , , , , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.