#LEDER: Kjærlighet I Luften…?  

Til tross for at februar, og spesielt datoen den 14. har blitt kapret av det kapitalistiske maskineriet for å være dagen vi skal kaste penger på overfladiske pyntegjenstander til våre elskede, ser jeg ikke noe galt i at selve måneden kan symbolisere kjærlighet. Ja, jeg holder med at kun datoen 14. skal være dagen man markerer sin kjærlighet er litt absurd, som praksislæreren min sa så fint når jeg spurte henne om hun hadde planer for Valentines: «Skal jeg bare vise kjærlighet til min mann én gang? For noe tull, jeg elsker ham jo hver dag!» Og jeg kunne ikke sagt meg mer enig, men fortsatt har jeg valgt å sette søkelyset på kjærlighet denne utgaven. For til tross for de nærmest ondsinnede undertonene av 14. februar, så kommer man seg ikke unna faktumet at samfunnet vil reklamere for kjærligheten, om det så er ved hjelp av reklamer, speed-dating events eller trafikklys fester. 

 

Les hele papirutgaven nederst i saken.

 

Kjærlighet er et så stort ord, det kan dekke så mye, og nettopp nå glemmer vi litt at kjærlighet ikke bare handler om den du deler med en livspartner, men med så mangt. Det kan være kjærlighet til ens familie, til kjæledyr, til en hobby, til venner, til en selv eller til livet generelt. Kjærlighet er i luften er et så merkelig ordtak, for den er ikke bare i luften, da kunne man bare gått med en klesklype om nesen og sluppet «vrøvlet», nei, kjærlighet er rundt oss til enhver tid, så hvorfor ikke feire den kjærligheten, ikke med store fester og erklæringer, men med de små tingene som gjør hverdagen ikke bare finere for meg og deg, men alt det vi elsker rundt oss?  

 

Forfatter

, , , , , , , , , , , , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.