# LEDER: er alt politikk? 

 

En oppløftende utgave om kultur, et tema som ble bestemt i god tid før Ukraina ble invadert, blir nå preget av en bitter ettersmak. Utgaven vil fortsatt handle om kultur i forskjellige former, men jeg ser bare på alle tankene og perspektivene vi heller kunne tatt opp i stedet. Noe som skulle være en optimistisk utgave, med hva vi kan se fram til av konserter, nye spill og studievalg, blir nå nesten litt malplassert.  

 

På likt som vi kan glede oss til en sommer preget av lite koronarestriksjoner, blir nå sykehus, barselavdelinger og barnehager i Ukraina skutt og bombet. Alt føles så feil, og det er jeg nok ikke alene om. Mange føler på skam, frykt, sorg, redsel blant mer. Dette er ikke en lett tid, og vi sitter egentlig veldig greit i det, i forhold til andre.  

 

 

 Les hele papirutgaven nederst i saken. 

 

 

Det er så mye jeg skulle ha sagt, gjort og skrevet, men tiden strekker ikke til i denne utgaven. Jeg beklager om mangelen av dekning på denne krisen trigger noen, og jeg håper at denne utgaven likevel kan ha en funksjon. Kanskje da til å flytte fokuset.  

 

Jeg håper vi alle kan favne om hverandre, ukrainske flyktninger og så vel som russere. Det er ikke russere sin feil at de har en farlig leder. I tillegg håper jeg at vi alle lærer litt av denne opplevelsen, og kan omfavne og vise nestekjærlighet til flyktninger fra resten av verden også.  

 

Til alle berørte; jeg ser dere, jeg lytter, og jeg beklager. 

 

Jeg oppfordrer alle som har noe på hjertet til å ta kontakt med oss, vi publiserer gjerne! 

 


Unikum 03 Mars NETT

Authors

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.