Til alle gamle og nye studenter, vi i Studentorganisasjonen i Agder (STA) ønsker dere hjertelig velkommen til nytt studieår ved universitetet. Vi i STA-styret håper dere gleder dere like mye til året som oss.

Det er et nytt studieår med nye muligheter, og vi i STA håper dere alle vil trives ved universitetet; både i det faglige og sosiale som studentlivet bærer med seg. Selvsagt slår vi i STA et slag for den faglige kvaliteten ved ditt studie, men vi håper også du velger å engasjere deg ved siden av studiene. Ved UiA er det mye å ta del i, om det er i linjeforeningen for ditt studieprogram eller en annen aktivitet gjennom studentaktivitetene; alt fra sport, studentpolitikk, musikk, friluftsliv med mer – Det er en flust av muligheter. Sjekk gjerne ut STA sin nettside for mer informasjon om dette.

Vi i STA er her for alle som er studenter ved universitetet og man er automatisk medlem hos oss. Vi håper derfor at du tar kontakt med oss om du trenger hjelp eller annen støtte i løpet av tiden din som student. Du kan også ta kontakt med oss om det er noe du mener vi burde kjempe for, slik at UiA blir enda bedre for alle studentene. Vi kan by på en god kopp te eller kaffe, mens vi sammen med deg finner den beste løsningen på den utfordringen som måtte oppstå.

Vi håper du får en strålende velkomst ved UiA, og vi gleder oss til å treffe nettopp deg det kommende studieåret.

Sjekk ut nettsiden vår: https://stastudent.no

Sjekk ut facebook: https://www.facebook.com/stastudent/

Instagram: stagder

 

Hilsen STA-styret 2019/2020.

 

Tekst: Studentsamskipnaden i Agder

Forfatter

, ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.