Vi er stolte av å kunne presentere årets første utgave av Unikum! Her finner du sterke debattinnlegg krydret med en og annen brannfakkel, variert karrierestoff og kulturartikler with a twist

“Sotsji-OL er de dyreste olympiske lekene noensinne, Putins øyesten, og samtidig en betimelig vekker om at menneskerettigheter er kraftig nedprioritert når Russland inviterer til fest,” skriver vår kommentator om de 22. olympiske vinterleker, som i skrivende stund går av stabelen i Russland. Les også debattinnlegg til de betente arbeidstidsforhandlingene mellom lærerne og KS – relevant både for lærerstudenter og de av oss som har barn i skolealder.

I denne utgaven av Unikum kan du også lese om karrieredagen, som finner sted i Grimstad 12. februar, og National Oilwell Varcos satsning på studentprosjekter. At UiA nå blir Handelshøyskole er også verdt å få med seg.

Vi har gjort en vri på kulturstoffet denne gang, og latt artisten selv presentere sin opplevelse av soulmusikk i artikkelen The Band. På filmsiden finner du en litt annerledes nekrolog til minne om Jon Bing. Som vanlig finner du også kulturkalender og vår faste spalte Har du tenkt?

Nyt!

PDF-utgave av dette nummeret kan lastes ned her. (Trykk på “Share” og så “Download”.)

unikum1-2014

Vi lager avis for nettopp deg og setter derfor pris på ris, ros, tips og andre kommentarer du måtte ha. Det er ingen grunn til å nøle! Du finner oss både på Facebook og Twitter. Det er også fritt fram å sende oss en mail.

Husk at du også kan følge oss på Instagram! Vis oss gjerne hvor du leser Unikum, så kanskje det venter en heldig premie. Skaff deg et eksemplar i dag!

Still inn på Studentradioen – programoversikt finner du på deres nettsted!

Tekst: Anette Nyhagen – nett@unikumnett.no

Foto: Faksimile av Unikum februar 2014

Forfatter

, ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.