Identitet, mot og pågangsmot er noen av temaene i Unikums oktoberutgave – eller du kan lese om hvilken superkraft artisten LidoLido ville hatt om han var superhelt!

I månedens utgave kan du lese om mennesker som gjør annerledes valg; legen som gjennom sitt arbeid ble vestens vitne til konflikten i Gaza; bygg-ingeniør-studenten som er alenemor til to små jenter; samt den sterke historien om “Kristian” som har skiftet kjønn fra jente til gutt.

For den musikkinteresserte har vi intervjuer med LidoLido, Lars Vaular, rapperne Sarah og Arash, og jentekoret Spillopus. Vi kan også friste med reportasje fra UiA-løpet, som begynner å bli en årlig tradisjon i Kristiansand. En annen forhåpentligvis årlig tradisjon er tegneseriefestivalen Stribefeber, som ble arrangert for første gang tidligere i høst.

Kryp opp i sofaen, nyt høstmørket og kos deg med fint, ferskt lesestoff i Unikum!

Vi lager avis for nettopp deg og setter derfor pris på ris, ros, tips og andre kommentarer du måtte ha. Det er ingen grunn til å nøle! Du finner oss både på Facebook og Twitter. Det er også fritt fram å sende oss en mail.

Husk at du også kan følge oss på Instagram! Vis oss gjerne hvor du leser Unikum, så kanskje det venter en heldig premie. Skaff deg et eksemplar i dag!

Still inn på Studentradioen – programoversikt finner du i menyen til høyre!

Unikum oktober 2013

PDF-utgave av dette nummeret kan lastes ned her. (Trykk på “Share” og så “Download”.)

 

Tekst: Anette Nyhagen – nett@unikumnett.no

Foto: Faksimile av Unikum oktober 2013

Forfatter

, ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.