Julegranola  

8dl havregryn  

2dl hasselnøtter  

Tørkede tranebær  

1dl rapsolje 

0,5dl honning   

2ss pepperkakekrydder 

 

Pepperkakekrydder 

2ss kanel  

2ss malt ingefær  

1ss kardemomme 

1ss nellik  

 

Sett ovnen på 180 grader. Hack nøttene i litt mindre biter. Bland alle ingrediensene unntatt tranebærene i en bunke. Kle et stekebrett med bakepapir og sett over granola blandingen. Sett inn i midten av ovnen i ca. 20-30min. Ta ut etter halve tiden og vend på granolaen så den blir jevnt stekt. Granolaen er ferdig når den fått en gyllenbrun farge. La granolaen svalne før du tilsetter tranebærene. Oppbevares i tette glass.  

Skrevet av: Rebecka Sandbacka 

Forfatter

,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.