ØVD_1Etter prøvesending med Studentradioen i Grimstad i oktober i fjor, forsøker Unikum nå å videreføre det med å publisere en helt ny podkastserie. Den har et tema som sannsynligvis ikke har blitt brukt i studentradio på Sørlandet før, nemlig ølbrygging.

ØVD_4ØVDkast er en podkast-serie om øl og brygging med seriøst faglig innhald. Den er produsert av studentforeninga «Øl, viser og dram» (ØVD) i Grimstad i samarbeid med studentavisa Unikum. «Øl, viser og dram» vil gjennom denne serien prøve å forklare nærmere ulike bryggemetoder, utstyr og annet snacks som hører til dette temaet.

Podkastproduksjonen ble starta etter at ØVD tok kontakt med Unikums nyhetsredaktør Targeir Attestog etter at han hadde vært programvert for prøvesendinga av Studentradioen i Grimstad i oktober.

I første episode av ØVDkast snakkes det om ekstraktbrygging. Dette er den enkleste måten å brygge ditt eget øl! Hvilket utstyr og hvordan det gjøres, forklares av ØVDs bryggeriansvarlig Henrik Dyvik Løksli og FTMA Martin Toen Øksnes.

Trykk her for å høre første sending!

Det skal ifølge ØVD komme mer.

Tekst: Martin Toen Øksnes (ØVD), Targeir AttestogSend mail
Illustrasjon og foto: Øl, viser og dram (ØVD)Send mail

Forfatter

, , , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.