Har du søkt studiebolig men får ikke plass? Nå kan du søke deg inn som student på ett av
 til Petter Stordalen her i Kristiansand!

Som følge av mangel på studentboliger tilbyr Petter Stordalens hotellkjede Nordic Choice Hotels hotellrom til studenter i bolignød til en månedspris på mellom 7.500 kroner og 13.230 kroner, ifølge en pressemelding tirsdag.

Mangel på Studentboliger

Boligansvarlig for SiA, Heming Bentsen, forteller at det midlertidig er fult på studentboligene i Agder.

– Det står 143 studenter på søkeliste hos oss i dag onsdag 19. August. Selv om vi akkurat nå har fullt så kan det dukke opp mulighet for studentbolig utover høsten. Vi anbefaler derfor de som ønsker studentbolig om å fortsette å stå på søkelisten.

Heldigvis har Kristiansand og Grimstad et godt privatmarked med mye å velge mellom. SiA informerer at de har inntrykk av at de fleste leietakere er ordentlige og vil sine leietakere vel. Men om du som student opplever problemer med utleier har SiA avtale med privatpraktiserende advokat, hvor du har mulighet til å få juridisk hjelp om det er nødvendig.

Bo på Comfort Hotel

Velger du derimot å stå på ventelisten for studentbolig eller trenger en midlertidig plass å bo tilbyr Comfort Hotel løsningen. Manageren, Vibeke Tveit, forteller at det er mange gode studentløsninger for deg som er interessert.

– Du sjekker inn i minst 30 dager og kan bli boende i opp til 90 dager. Rommet må forskuddbetalest måned for måned. Det blir rengjort hver uke, og hotellfrokost og Wi-fi er inkludert i prisen. Mot et lite ekstra tillegg er det også lov til å bo to sammen, sett at dere begge har studentbevis.

Videre opplyser hotellet om at det er tillatt med kjæledyr.

– Dyr er også hjertelig velkomne, men det må informeres om ved booking da det kommer en kostnad i tillegg.

Tekst: Thale Holm

Forfatter

, , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.