Med hele 17 ulike aktivitetstilbud er Kristiansand Studentidrettslag (KSI) en motor i UIAs studentliv – men ansvaret stopper ikke der.

Pub-til-Pub, et av høydepunktene i løpet av den turbulente skolestarten, drar studentene gjennom KSIs mangfold og byens uteliv. Årets runde ble utsolgt; 1200 «crawlere» tok seg en skolepause midt i uka for å loses «trygt» gjennom KSIs utelivs-guide. Innsidereferat følger:

Charlies (Håndballaget): Finn 10 ting

Virket som en relativt enkel oppgave som lett kunne løses med effektivt samarbeid. Viste seg imidlertid å være noe vanskeligere enn først antatt, med tidspress i en overfylt pub. Man hadde flaks hvis noen i gruppa pleier å ha med seg for eksempel mobilladere og pølser i veska.

Penthouse (Lacrosse, damelaget): Sexstillinger

Minst mulig hemninger, her var det om å gjøre å demonstrere så mange originale sexstillinger man kunne få til/tillate seg å gjøre offentlig. Om du er av typen som går rundt med litt-i-overkant drøye fantasier var dette en fin anledning til å tørrtrene. Heldigvis var det ikke bunden pubrekkefølge, så man hadde muligheten til å drikke på seg litt ekstra mot.

En rolig(?) pausepils

Loungebar1 (Volleyballaget): Quiz

En rolig (?) pausepils og syv greie spørsmål om Kristiansand, universitetet og fotball.

Frk. Larsen (Tennis/basket): Kurvball

Ryktene sier at det var noe tennisgreier planlagt i løpet av kvelden, men at det ble kuttet på grunn av kaos. Uansett – go’stemning med gammel god musikk, god pils og en god mulighet til å vise hvor god man er i basket.

Gastropuben, Kick (Fotballaget): Kaste ting i en bøtte

Grei øvelse – relativt til promillen og mengden dansende studenter i området. Fem forsøk på å kaste tre risposer og to baller opp i en bøtte.

Tollboden (Cheerleading): Pyramiden

Den klassiske pyramide-øvelsen. Høyt eller kreativt, helst begge deler for full score. Småsketsjy aktivitet å delta på et godt stykke ut i en pubcrawl. Det er ikke meldt om noen alvorlige skader.

Midnight (Innbandylaget): Siamesisk limbo

To ble bundet sammen, en fikk bind for øya. Kortest mulig tid gjennom innebandylagets hjemmelagde limbo-hinderløype uten å komme borti for mye. Øvelsen kunne gjerne involvert flere, men for all del – god stemning med heiagjeng.

Pir6 (Klatring): «Flip da cup»

Klassisk drikkelek; chug, med påfølgende flipping av tom kopp. Seks personer i stafett på kortest mulig tid.

Kvelden ble som vanlig avsluttet med et fullpakket after-party på Kick, hvor vinneren ble kåret. Klisjé følger: Det viktigste er ikke å vinne, men å delta, bli kjent med byen, KSI og hverandre, drikke seg snydens og late som det er helg midt i uka.

Tekst: Henrik Mathias Hvaal – red@unikumnett.no

Illustrasjon: Nathalie Thengs Sagland – red@unikumnett.no

Forfatter

, , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.