Kristiansand Barne- og ungdomsteater har satt sammen et humorfylt julerevy med sang, dans og koreografi til gamle hits fra Abba, Michael Jackson, gode gamle julesanger og enda flere.

Revyen er full av vittige replikker som treffer hjem hos alle aldersgrupper. Både litt groviser til de voksne og morsomme vitser som de yngre også forstår seg på. Her finner du mange kjente norske referanser i tillegg til mer lokale som nazister som demonstrerer i Markens gate.

Historien dreier seg om nissen som sliter med inkassogjeld og må i gjeldsordning etter mange tiår ved å drive bedriften med underskudd. Det er mange morsomme scener og sidehistorier i fortellingen som Rødhette på tinderdate med ulven, torturscene, bli kjent med djevelen, og Jesus fødsel.

Til tross for skuespillerens unge alder utviser de gode sceneferdigheter med mye sjarm og utstråling gjennom det to timer lange stykket. Jeg var meget imponert av alle de velkoreograferte overgangene mellom scenene, og timingen var alltid på plass. Det legges godt merke til at skuespillerne og regissørene Mathias Falch, Johannes Blåsternes og Fredrik Landmark har terpet inn denne vittige teksten.

Godt sammensatt amatørforestilling, og utrolig vittig med et lass av kostyme- og sceneskift. Anbefales!

Revyen går 9. desember på Rosegården.

Terningkast: 5

Tekst: Saif Khan
Foto: Kristiansand Barne- og ungdomsteater

 

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.