Regi: Johannes Blåsternes

Medvirkende:Fredrik Jakobsen, Christer Wold Sundstøl, Marthe Wilhelmsen, Thomas Behrendsen Lien og Mathias Bohlin Falch

Musikk: Guttorm Strande Syrrist, Steinar Jeffs, Trygve Tambs-Lyche og Petter Hallaråker

 

Siden 1996 har det ikke blitt arrangert lokalrevy Kristiansand, men i sommer er den endelig tilbake. En gruppe veldig engasjerte og dyktige mennesker fra byens kulturmiljø har samlet seg for å lage et show som viser alt det latterlige med livet på Sørlandet. 

Foran en fullpakket sal satt de på premieredagen fokus på Kristiansand tilværelsen, både på godt og vondt. Med kjente lokale karakterer og problemstillinger er dette virkelig en sommerrevy verdig sørlandspærlen. Det er vanskelig å ikke kjenne seg igjen i flere av situasjonene som tas opp, og enda vanskligere å ikke le både av den og oss selv. Spesielt en sketch er kanskje litt over kanten, men  får deg fortsatt til å le. 

I tillegg til sketcher var det også musikalske innslag som også inneholdt mye humor og var så godt fremført av vokalister og band at man får gåsehud. Det var flere sanger vi gjerne skulle hatt med oss hjem for å lytte til om igjen og om igjen. 

Det er et dristig show man sent glemmer. Med flotte kostymer og høyt tempo er det absolutt verdt å komme.

Det er per nå bare satt opp forestilinger frem til 20. Juli, billettene går fort så pass på at du ikke går glipp av det. Om det er et kulturelt innslag her i byen du skal få med deg i sommer så er det dette. 

Vi vil også å nevne at premiereshowet hadde et ganske flott ekstranummer i form av et frieri, vi ønsker alt det beste til Christer Wold Sundstøl og, nå forloveden, Camilla Prosgaard.

 

Tekst: Mia Wright og Mats S. Høimyr | Foto: Bastian Fjeld

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.