I helga deltok KSI Futsal i NM. Studentlaget fra Kristiansand hadde ambisjoner om semifinale, men måtte gi tapt i kvartfinalen. 

KSI Futsal

KSI Futsal har hatt en hektisk start på sesongen. I oktober deltok laget i VM i mikrofutsal i Spania, og i helga reiste de til Oslo for å delta i norgesmesterskapet i futsal.

Etter å ha tatt seg videre fra gruppespillet, og vunnet sekstendelsfinalen og åttendelsfinalen, ble El Clasico for sterke i kvartfinalen.

Marius Grønvold er lagleder for KSI Futsal. Han forteller at målet var å komme til semifinalen, noe som ville ha gitt KSI en sjanse til å spille europacup neste år.

– Vi skulle gjerne ha møtt et annet lag i kvartfinalen, selv om det var gøy å møte Norges kanskje beste futsalspiller, «Ibba», som til daglig spiller fotball for Bodø Glimt. Når det er sagt, så tapte vi kampen ti sekunder før slutt, så det kunne fort ha bikket begge veier. Uansett synes jeg vi spilte bra i sluttspillet, og jeg er stolt av gutta, forteller Grønvold til Unikum.

Resultat i kvartfinalen ble 2-1 i favør El Clasico, som senere gikk helt til topps i turneringen, etter å ha slått The WestWing i finalen.

KSI Futsal har nå unnagjort de største turneringene for i år, men fortsetter å konkurrere regionalt. Laglederen er optimistisk med tanke på fremtiden.

– Nå har vi akkurat de spillertypene vi trenger både foran og bak, så jeg tror det blir en bra sesong, avslutter Marius Grønvold.

Tekst: Vegard Terøy

Illustrasjon: Espen S. Baklid

Forfatter

, , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.