Våren er kommet og med den et rykende ferskt Unikum! Her kan du lese alt om fusjonen mellom UiA og HiT – følg også med på vår webside for oppdateringer! I månedens utgave finner du dessuten artikler om eksamensstress, jenter og teknologi, nyheter i idrettstilbudet til KSI, studenter med fersk bokutgivelse og mye mer! 

En fusjon mellom UiA og HiT kan få konsekvenser både for studiekvaliteten og verdien av et vitnemål. Majoriteten av de ansatte ved UiA er mot fusjonen av frykt for svekket fagmiljø og drakamp om ressursene. STA arrangerer allmøte om saken tirsdag 8. april og oppfordrer alle til å møte! Mer informasjon finner du på arragementets facebook-side. Du kan følge saken på facebook og twitter gjennom hashtagen #skal2bli1

Som vanlig inneholder Unikum også de faste spaltene Har du tenkt, Rett tro?, Bak kulissene, På fornavn med og #friminutt.

Kos deg med vårens siste utgave av studentavisa, og lykke til med eksamen!

PDF-utgave av dette nummeret kan lastes ned her. (Trykk på “Share” og så “Download”)

Vi lager avis for nettopp deg og setter derfor pris på ris, ros, tips og andre kommentarer du måtte ha. Det er ingen grunn til å nøle! Du finner oss både på Facebook og Twitter. Det er også fritt fram å sende oss en mail.

Husk at du også kan følge oss på Instagram! Vis oss gjerne hvor du leser Unikum, så kanskje det venter en heldig premie.

Skaff deg et eksemplar i dag!

Still inn på Studentradioen – programoversikt finner du på deres nettsted!

Tekst: Anette Nyhagen – nett@unikumnett.no

Foto: Faksimile av Unikum april 2014

Forfatter

, , ,
Latest Posts from Unikum

1 Comment

  1. […] Samtale med Datarock på Kick i Kristiansand (21.03.2014) er ude nu i apriludgaven (side 24) af Unikum. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.