Om nøyaktig èn uke er det tid for Stortingsvalget 2013. I den forbindelse har Unikum laget et politisk inspirert nummer!

Her finner du blant annet kronikker fra lederne av flere ungdomspartier i Agder, og du kan få en oversikt over kjernesakene til ungdomspartiene. Vi har også møtt seks stortingskandidater som også er studenter. I tillegg til dette kan du se bilder fra årets studiestart og lese om den klassiske Pub-til-Pub-runden.

I tillegg er selvfølgelig nummeret fylt med faste innslag slik som Tom Børge mener, Smatt og smula,  spalter fra Biblioteket, SiA helse, STA, Studentpresten og Mercurius. Det er bare å tenne stearinlysene og finne frem en varm kopp te eller kakao. Vi gleder oss til å tre inn i høstmørket sammen med deg!

Vi lager avis for nettopp deg og setter derfor pris på ris, ros, tips og andre kommentarer du måtte ha. Det er ingen grunn til å nøle! Du finner oss både på Facebook og Twitter. Det er også fritt fram å sende oss en mail.

Husk at du også kan følge oss på Instagram! Vis oss gjerne hvor du leser Unikum, så kanskje det venter en heldig premie.Skaff deg et eksemplar i dag!

Vi minner om at Studentradioen har sendestart i dag! Programoversikt finner du i menyen til høyre.

PDF-utgave av dette nummeret kan lastes ned her. (Trykk på “Share” og så “Download”)

 

Tekst: Marit Grimsrud – marit.grimsrud@unikumnett.no

Foto: Faksimile av Unikum september 2013

Forfatter

, , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.