Er du en av dem som syntes det er greit at menn viser seg i bar overkropp offentlig, men ikke at kvinner gjør det? HERREGUD FOR EN JÆVLA TOSK DU ER!  

Du tenker at en damepupp og en mannepupp er helt elementært forskjellige. At en damepupp er noe seksuelt, intimt og privat, mens en mannepupp kun er en ubetydelig og uinteressant liten utstikker. Hate to break it to you, men det er bare noe vestlig kulturelt bullshit noen idioter fant på for noen tusen år siden.  

Hvorfor skal et kvinnebryst skjules for samfunnet, egentlig? Gi meg én god grunn. Og ikke kom med et
eller annet form for et historisk argument à la; «vi har  dekket til kvinnebrystet i tusenvis av år», fordi det er det dummeste argumentet i hele verden. Den logikken rettferdiggjør blant annet incest og slaveri, og en haug av mye annet grums du ikke ville sagt deg enig i. Jeg tør faktisk påstå at man er like dum hvis man bruker den argumentasjonsformen, som man er hvis man stemmer Demokratene i et visst kommunevalg. Faktisk så vil jeg benytte denne gylne muligheten til å be deg, på generelt grunnlag, ta det vi-har-gjort-det-i-tusenvis-av-år-argumentet en gang for alle, å stappe det langt opp i endetarmen, fordi det er jeg så sinnsykt lei av å høre.  

Så.. hvor var vi?..  

Pupper.  

Pupper er bare vev, hud, og fett, og masse annet som vi ellers tillater å vise frem. Men vi skal altså ikke tillate akkurat denne huden, dette vevet, og dette fettet, fordi det kan jo virke støtende for noen.  

Hva er du? 13 år? Slapp av, det er bare en føkkings pupp.  

«People are only allowed to exist in their natural state if I personally find them fuckable» 
– Unknown idiot  

Tenk LITT over det, så skjønner du at det bare blir dummere og dummere, nesten til det punktet hvor man ikke vet om man skal le eller grine. Det er altså ikke lov til å vise en dame sin brystvorte på for eksempel Facebook og Instagram, men hvis du redigerer inn en mann sin brystvorte på en damepupp, så er det lov. Altså, Jesus føkkings Kristus, det kan jo ikke bli dummere! En brystvorte har altså blitt akseptert i det offentlige baserpå dens eiers kjønn. Ingen problemstillinger bør bli avgjort ut i fra så dumme, arbitrære betingelser, så hvorfor godtar vi dette?  

Til info; så finnes det en instagramside som heter @genderless_nipples som utfordrer instagram sine retningslinjer på dette. Veldig morsomt!  

Og så kan du si at; «kvinnebrystene er seksuelt opphissende for menn, og å frigjøre dem bygger opp under en pornokultur vi ikke vil ha». Altså, jeg sier ikke at man skal løpe gjennom Markens med puppene ute heller. Jeg sier bare at damepuppen bør kunne vises frem i det offentlige, ikke at den absolutt må.  

Når jeg ser en kjekk, veltrent mann gå i bar overkropp nedover Markens, så får jeg lyst til å kaste han i Otra, fordi jeg synes det ser helt sykt harry ut. Selv om jeg ikke liker det, så syntes jeg han bør få lov til å gjøre det (til deg det måtte gjelde; vi vet at du bare gjør det for å vise deg frem). Grunnen til at jeg reagerer når jeg ser det, er av helt andre grunner enn at det faktisk er en pupp, det er mer det at det er trist å se noen skrike etter oppmerksomhet på den måten.  

Jeg tenker at hvis du er en av de her; «people are only allowed to exist in their natural state if I personally find them fuckable», så må jeg be deg dra til helvete. Du kan godt mene at det er totalt upassende og ekkelt når kvinner har brystene ute offentlig, men da må du faen meg mene det samme om de du synes ser attraktive ut, så vel som de du ikke synes ser attraktive ut.  

Det har gått så langt at man, i 2019, diskuterer om det er sosialt uakseptert å amme offentlig. Man diskuterer altså om en mor skal få lov til å overføre noe av det mest nødvendige for et menneske, nemlig næring, til sitt avkom, foran andre mennesker. Altså, det er ikke sånn at alle har lyst til å amme offentlig, det er jo fordi det er føkkings nødvendig. Babyen griner og driter, har vondt i magen, og alt er bare ræva, og når mor da vet at alt blir bra med litt pupp, så er det klart at da slenger man ut puppen! Altså, vi menn, vi hadde jo slengt ut penis offentlig hvis det trakk av ti prosent på ølprisen, så vi skal egentlig bare holde kjeft. Vi setter oss jo på SKAGEN for billig øl, så hva vi gjør for å løse våre dagligdagse problemer er jo ut av denne verden skamløst.  

Så hvis du er en av de som etter å ha lest denne ranten fortsatt tenker at menn i bar overkropp er innafor, mens damepupper skal skjules slik det alltid har blitt gjort; så kan du ta med deg alle de konservative drittvennene dine, knytte en ambolt rundt den bare overkroppen din og kaste deg i Otra!  

Tekst: Marius Jahnsen

Forfatter

, , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.