Det er med glede og stolthet vi presenterer ellevte episode av Skråblikk, den eneste podden du noen gang trenger å høre om psykologiprofessor Jordan B. Peterson. Vi syntes ikke Skavlan gjorde en særlig god jobb med å presentere professorens idéer, men den kritikken kan man like gjerne sende i retning av så godt som alle som har prøvd tidligere. Denne episoden føyer seg på ingen måte inn i den rekken.

Peterson har virkelig blitt en intellektuell superstjerne. Jean-Paul Sartre hadde lett vært misunnelig på all oppmerksomheten han vies. Til og med ny-ateistene solgte ikke ut arenaer verden over.

SÅ HVORDAN HAR DETTE SKJEDD?

Noen kaller ham en alt-right Don Quijote som kjemper mot overdrevne eller ikke-eksisterende problemer som postmoderne neo-marxister (hvilket angivelig er et oxymoron). Andre kaller ham en stor tenker som har fått oppmerksomheten han fortjener for genuint gode idéer.

ET FILOSOFISK DYPDYKK

Vi forsøkte å komme til bunns i det via et filosofisk dypdykk i hans største idéer. Hva fant vi ut av? Stream eller last ned episoden nå for å finne ut.

APPLE PODCASTS

Listen-on-Apple-Podcasts-badge.jpg

Husk å trykke “Abonnér” inne i appen.

SPOTIFY

Husk å trykke “Follow/følg” inne på Spotify.

ANNET:

Selv om Skråblikk er tilgjengelig på Spotify, anbefales det å følge oss i en podcast-klient. Ved å gå i Google Play (eller hva du måtte bruke for å finne apper) og søke “podcast”. Podcast Addict og Stitcher er populære alternativ, men du finner oss uansett ved å søke “Skråblikk” på en av de appene.

Alternativt kan du streame på Podbean.

HUSK Å FØLGE OSS PÅ SOSIALE MEDIER FOR KOMMENDE EPISODER

Tekst: Vegard Møller

Forfatter

, ,
Latest Posts from Unikum

2 Comments

  1. 5 min ut i og dere tråkker rett i det med enforced monogami begrepet…
    Gjør litt bedre researh da, eller ikke tenkt værste mulig tolkning av noe med en gang.

    1. Ellers fin poscast :) Bare irriterende med de samme flosklene hver gang noen skal introdusere og snakke om JP

      Mvh Tor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.