Pub-til-pub har lenge vært et av de viktigste arrangementene i fadderuka. Hele 1200 billetter legges ut for salg søndag 20. august.

Nok en gang gjentar KSI suksessen fra de tidligere årene, og introduserer nye studenter til aktivitet og festligheter på kristiansands utesteder. KSI-ledere vil være utplassert på byens utesteder, og har rollen som dommere under aktivitetene som gruppene på utføre på postene. Deltakerne vil også denne gangen bli utfordret under pubrunden, der de blir vurdert av dommerne og får tildelt poeng etter innsats.

Leder i KSI (Kristiansand Studentidrettslag) Petter H. Andersen forteller at han gleder seg til arrangementet, og han håper selvsagt på like stor suksess som de tidligere

–Vi arrangerer Pub-til-pub for å vise hvem vi i KSI er, og for å invitere alle studentene på UiA på et morsomt arrangement i studiestart. Hovedsakelig er arrangementet for nye studentene som begynner på UiA, men studenter fra de andre kullene er selvsagt også velkommen.

Hva tror du er grunnen til at Pub-til-pub er blitt så populært?

– Jeg tror det er fordi man får sett mange utesteder som man ikke får sett like mye ellers, fordi man går ofte til de samme stedene. Dessuten får man vært med på mange aktiviteter, og folk snakker det opp i tillegg, og det har mye å si for populariteten vår, forteller han.

Videre sier Andersen at det vil være noen endringer i programmet i år, men er veldig hemmelighetsfull da han blir spurt.

– Jeg kan ikke røpe for mye i forkant av arrangementet, men det er et par nye aktiviteter vi skal ha. Vi har tettere samarbeid med politiet i år, fordi det var noen misfornøyde i fjor under noen av aktivitetene. Men hvis man ser tilbake på de siste årene vi har arrangert Pub-til-pub, så har det ikke vært mange misfornøyde, sier han.

De tidligere årene har arrangementet blitt utsolgt på rekordtid, og da samtlige studenter fikk ikke tak i billett i fjor oppstod det misnøye. Andersen er klar over populariteten og den store pågangen rundt arrangementet, og sier at det hadde vært ønskelig med økt antall billetter til arrangementet.

– I år selger vi 1200 billetter, men vi kunne ønske vi kunne solgt flere. Vi selger like mange som vi har gjort de tidligere årene grunnet sikkerhet og uteplassenes kapasitet. Billettsalget tarter søndag 20. August, og det kommer mer informasjon om billettsalget på Facebook når tiden nærmer seg, forteller han.

Hva liker du best med Pub-til-pub?

– Hele byen får en ny farge, alle er med på dette eventet. Det er aktivitet på alle utestedene i byen. I tillegg blir man kjent med mange nye folk, og man blir spesielt godt kjent med de som er med i gruppa. Vi gleder oss utrolig mye til dette, sier han fornøyd.

Tekst:  Nora Nussle Torvanger

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.