La oss ta en titt på to kjappe og enkle halloween-look-idéer, som både er billige, raske å lage og som kan sette prikken over i-en den 31. oktober! Men før vi starter: husk å gi huden godt med pleie før og etter, gjerne ved å bruke en god fuktighetskrem.

Look 1: Frankensteins monster

Som første steg kan du gjøre halve ansiktet klart til fest, for så å markere opp hvor du vil ha monster-looken.

Steg nummer to er å dekke resten av ansiktet med farger. Det er disse feltene som kommer til å gi den sammenlappede looken.

Det tredje steget består av å legge til flere detaljer som gir de forskjellige feltene hvert sitt uttrykk. Så gjelder det å tydeliggjøre mellomrommene med en mørkerød farge. Det er her vi kommer til å lage stiftene som holder feltene sammen.

Det fjerde og siste steget er å legge til kunstig blod og sette på stiftene/taubitene som holder feltene sammen. Disse kan man feste med enten latex eller en annen form for hudvennlig lim (eks. vippelim).

Look 2: The glitter inside

Første steg vil her også være å finne og markere opp området du har lyst til å gjøre noe spesielt med, for så å deretter gjøre resten av ansiktet klart til fest.

Jeg valgte å justere området jeg hadde markert opp, og gjorde det litt mindre. Deretter la jeg hudfarget voks rundt området for å skape illusjonen av opprevet hud.

Neste steg blir å fylle inn området innenfor voksen med farge. Jeg valgte å gå for en kombinasjon av sort, lilla og lyserosa, og lagde en stjernehimmel-liknende bakgrunn.

Deretter la jeg glitter over hele det lilla området, og violà!

Tekst og foto: Julie Sommer Pøyhønen

Forfatter

, ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.