student som går med sekken sin ut av en glassdør i bakgrunnen med solskinn og en grønn plante innendørs

Start er en av Norges største studentorganisasjoner med lokallag over hele landet. Vi fremmer innovasjon og entreprenørskap, samt legger til rette for et sosialt og nytenkende miljø blant studenter. Vi er også en arena for å møte lokalt næringsliv og for å få hjelp til å realisere gründer-ideer.

Under omstendigheter uten restriksjoner baserer de sosiale arrangementene vi har seg på kompetanseheving, idémyldring og nettverksbygging. Dette i form av ulike kurs, samarbeid med næringslivet og konkurranser. I tillegg arrangerer vi blant annet hytteturer, fester og julebord.

Engasjement tenker vi i Start er viktig. Det å ha noe å se fram til og gleden av å være en del av et fellesskap, gi av seg selv og få noe tilbake. Dette blir kanskje enda viktigere i situasjonen vi er i nå, hvor hverdagen fort kan bli monoton. Det å engasjere seg i noe kan “piffe” opp hverdagen litt. Vi tenker at restriksjoner ikke trenger bety at aktiviteten dør ut, men at det handler om å finne innovative løsninger innenfor gitte rammer.

Dersom du vil engasjere seg i Start kan du sende inn en søknad til HR@startuia.no. Fortell litt om deg selv og hvorfor du har lyst til å være med. Du trenger IKKE å ha forkunnskaper om innovasjon, entreprenørskap eller sitte på en gründer-idé. Vi gleder oss til at du Starter det nye året med oss!

Lykke til med søknadsskriving

Hilsen styret, START

Forfatter

, , , , , , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.