Coop Prix åpner i tide til eksamensperioden!  

Let’s be honest! Vi savner Coop Prix ved Campus Kristiansand.  

 

22.januar brant vår elskede Coop Prix ned, og Joker har måtte ta over som nærbutikk for studentene ved UiA Kristiansand i mellomtiden – men om tre korte måneder er butikken back in business 

 

I en e-post til Unikum kan regiondirektør for Coop Kay Arne R. Nedrejord dele en gladnyhet: – Butikken vil åpne 27. april 2023 klokka 10:00 etter omfattende oppussing. Coop Prix er altså klar for å bli din gode venn i eksamensperioden.  

  

I januar 2022 regnet man med å kunne åpne butikken oktober 2022. – Brann er krevende og uoversiktlig, derfor har dette dessverre tatt tid. Det å få bort lukt fra brann tar dessverre mye lenge tid enn både jeg, du og dine medstudenter setter pris på, skriver Nedrejord avslutningsvis.  

 

Velkommen tilbake Coop Prix!  

 

 

– Min oppgave er å skape resultater gjennom andre 

Sunniva Whittaker er gjenvalgt som rektor på UiA.  

 

Jobben hennes er å lede UiA, og dagene hennes består stort sett av møter, både eksterne og interne. – Som leder skal jeg oppnå resultater gjennom andre, og da er kommunikasjon og dialog med både ansatte, studenter og eksterne partnere helt avgjørende. På fritiden elsker Sunniva å gå turer og lese en god bok, gjerne mens hun drikker en kopp te.  

 

Engasjert forteller hun videre –UiA er jo samskapingsuniversitetet! Det forutsetter at vi sammen med ulike aktører blir enige om hva problemene vi skal løse egentlig består av, og så benytte alle de ulike perspektivene til å finne gode løsninger. 

 

Sunniva gleder seg til å videreføre mye arbeid fra forrige periode. –Jeg gleder meg særlig til å jobbe mer for studentaktiv læring, mer kontakt med arbeidslivet for studenter, videreutvikling av vårt etter-og videreutdanningstilbud, våre tverrfaglige satsingsområder, samarbeidet innenfor vår nye universitetsallianse FORTHEM, arbeidet med Demokratiuka og mye mer! 

 

Whittaker vil at studentenes stemme kan bli hørt: –Det er dere som har skoene på og kan sikre at de tiltakene vi har treffer godt. Hun oppfordrer deg til å engasjere deg i studietiden! 

Vi ønsker Sunniva masse lykke til med arbeidet!  

Forfatter

, , , , , , , , , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.