Revyen er en studentaktivitet som startet kun fordi folk var interesserte.

Foto: Martine Olsen

I starten av januar i år bestemte Christine Helland (regissør) og Reidum Lognvik Reinholdt (revysjef) seg for at de ville gjøre noe som kunne inspirere og engasjere. Etter Kultopia i fjor fikk de revytankene på plass, og det viste seg at flere syntes dette var spennende. Interesserte strømmet på, og nå i starten av mars (02. – 05.) kommer årets Studentrevy. Dette er laget av studenter som har brukt fritiden sin på å gjøre noe kreativt som de elsker, hvor alt er laget på egenhånd. Kapellmester er Magnus Drågenn.

Revyen varer ca 2 timer og vises på Østsia. Inngangen koster 85 kr og billetter kan allerede bestilles på www.armentilmaritbjorgen.com eller kjøpes ved inngangen.

Målet er at publikum skal få et innblikk i studenters univers, «studentlivet», hvordan vi ser på byen og lever. Hovedmålgruppen er studentene selv.

Vi oppfordrer folk til å se dette som et avbrekk før eksamenstiden. Få en god latter, underholdning og se folk ta initiativ! 18 frivillige studenter + studentband velger å lage dette frivillig utenfor skoletiden. Vi håper at folk tar turen på revyen for å se engasjementet til studentene og for å vise at man setter pris på det andre gjør.
Tekst og foto: Martine Olsen – martine.olsen@unikumnett.no

Forfatter

, ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.