Gruer du deg til mandag? Hva med å starte din egen bucket list? Her har du ti forslag til hvordan du kan stresse ned, og oppleve noe litt utenom det vanlige, på campus.

Vi bruker nemlig mye tid på å stresse som studenter. Vi leser og leser – og jobber hele tiden for nå drømmene våre. Mange har i tillegg en deltidsjobb som en del av hverdagen, og hvert semester ser ut til å gå raskere og raskere. Om du vil ha noen småting å mimre tilbake til når du er gammel, så har vi noen forslag. Uansett, prøv å gjøre alt med et smil – og husk å kose deg som student også.

1. Gå på skolen i noe helt latterlig eller uforglemmelig. Ballkjole, en onepiece eller kle deg ut som en vaskebjørn. Eller bare bruk den buksa som du tror er litt for mye, men som du falt for i butikken.

2. Ha en piknik på skolen. Det er mange flotte steder på universitet, som både kan funke dersom du vil ha en morsom date eller en koselig lunsj med en venn. Pakk sammen et teppe og en kurv og fyll den med ting du liker. Eller ta meg deg noe mat fra kantina.

3. Bli ordentlig kjent med en av professorene dine. Hør hvordan de endte opp der. De er kunnskapsrike og kan mye mer enn faget sitt. De kan gi gode råd og veiledning til hvordan du skal bryte deg frem i alle mulige yrker.

4. Bli med i en studentaktivitet eller en gruppe. Det er kjempemange morsomme og interessante ting å engasjere seg i som student: sport, politikk og så mye mer. Dette kan være en kjempefin måte å bli kjent med nye mennesker, få kontakter og venner for livet på.

5. Sov på skolen. Dette gir deg kanskje ikke noe mer enn en morsom opplevelse, men er ikke det nok i mange tilfeller?

6. Ta en full vanlig dag på campus. Gjør alt du ville gjort hjemme, men på skolen. Puss tennene, ta en dusj, gå nummer to, spis frokost, lunsj og middag, se seriene dine, les og kos deg.

7. Bli brisen eller mer på studentbaren før eller i mellom en forelesning. Tenk så morsom timen blir. Gjør det gjerne med noen i klassen så dere kan dele gleden.

8. Gjør noe spesielt for en av professorene dine. Ta med en kopp kaffe eller et eple. Eller skriv en liten lapp om hvor flink han eller hun er. Små gleder er viktig. Tenk så mye av den gode energien du gir professoren som kommer tilbake i timene dine.

9. Be han eller hun du har hatt et øye for ut. Om det er en i klassen eller en du ser i kantina ofte. Det verste som kan skje er at du gir vedkommende litt selvtillit, selv om du får et nei tilbake. Det beste som kan skje er starten på noe evig vidunderlig.

10. Dette har vi snakket om før. Men det er nok mange som har lyst, og vi tror det kan være moro. Ha sex på campus. Bruk kondom. Ikke gjør det i Vrimle og sørg for ha det gøy.

Få med deg resten av sakene i februarutgaven.

Tekst: Mia Wright
Foto: Magnus Hanserud Ljøstad

Forfatter

, , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.