Studentlekene er et årlig studentmesterskap (en slags Olympiade for studenter) hvor det konkurreres i et utvalg av forskjellige idretter. Studentlekene i Trondheim arrangeres gjennom et samarbeid mellom Norges Studentidrettsforbund (NSI) og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitets idrettsforening (NTNUI).

24.- 28. februar 2021 arrangeres Studentlekene for åttende gang i Trondheim og vi ønsker at DU skal være med på moroa! Påmeldingen åpner 1. november og her er noen gode grunner til at du (eller ditt studentlag) må melde seg på SL 2021:

 

  1. Det finnes en idrett for alle

Vi i SL har i år gleden av å kunne si at vi skal ha med rekordmange 23 idretter i vårt program (se full oversikt på neste side). Lekene arrangeres over fem dager fra 24. – 28. februar og det vil bli tilrettelagt slik at alle vil få spilt så mye som mulig. Vi har også gleden av å kunne fortelle at Padel og E-Sport er inkludert på listen over idretter for første gang i Studentlekenes historie!

 

  1. Studentlekene er Norges største studentidrettsfestival

Med tusenvis av påmeldte ved flere anledninger er det få studentarrangementer som er mer sosiale. Mange lag deltar også av denne grunn, ikke nødvendigvis kun fordi man ønsker å hevde seg i idretten man har meldt seg på. SL er en perfekt mulighet til å knytte nye bånd til studenter fra andre deler av landet enn der man selv studerer.

 

  1. En perfekt mulighet til å få et avbrekk fra en hektisk studiehverdag

Studentlekene er en perfekt mulighet til å komme seg litt bort fra den vanlige studiehverdagen og til noen dager med mye aktivitet og moro! Trondheim kan i tillegg by på både et fantastisk uteliv og en vakker natur dersom man ønsker å finne på litt andre ting utenfor idretten. Vi jobber også for at SL skal bli både så billig og enkelt som mulig for dere deltakere. Studentlekene er for alle!

 

NB! Vi i SL er klar over dagens virussituasjon og har tett dialog med høyere instanser om gjennomføringen av lekene. Vi har også en egen smittevernsansvarlig som jobber i teamet vårt.

Dette er idrettene som er med på Studentlekene 2021:

Akvatlon
Amerikansk fotball
Badminton
Basketball
Cageball
E-Sport
Fekting
Friidrett
Goalball
Håndball
Innebandy
Innendørsorientering
Koiefemkamp
Lacrosse Box
Langrenn
Padel
Romaskin
SL-trippel
Snørugby
Squash
Svømming
Tennis
Undervannsrugby

 

NB! Mer informasjon om hver enkelt idrett finner du på våre hjemmesider www.sltrondheim.no

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.