Skjermbilde-2016-02-11-kl.-12.38.26

Kjære tillitsvalgte ved Universitetet i Agder — endelig er vi her. Nå skal dere få belønning for strevet. TVuka2016 skyter fart 1. mars!

Om du ble valgt i en sinnsyk kampvotering for å få representere dine medstudenter, eller bare tilfeldigvis stod som nummer 10 på studiekoordinatorens navneliste under oppropet, skal du nå hylles!

Du som tillitsvalgt er litt mellom barken og veden.
På den ene siden representerer du dine medstudenter og skal snakke deres sak i møte med UiA. På den andre siden er du bærebjelken i kvalitetssystemet for universitetet, som hver eneste dag jobber for å bedre studiekvaliteten for oss studenter.

Det er ikke alltid like lett å få engasjerte studenter til å melde seg som tillitsvalgte. Kanskje er det fordi det velges så tidlig? Kanskje fordi informasjonen ikke er god nok i forkant av valget? Det er mange årsaker som kan ligge bak, og jeg jobber hver dag for å skape det rommet de tillitsvalgte trenger for å gjøre jobben sin. Nemlig å kvalitetssikre studiene!

Et skritt på denne veien er Tillitsvalgtuka!
Tillitsvalgtuka er din uke, nettopp fordi du fortjener det! Tenk deg. En uke med faglig påfyll, spennende foredrag, lunsjdebatter i kantina hvor DU er i fokus, gratis kaffi, standup med Jonna Støme på Bluebox eller en helt egen dag med Rektor Frank i Kristiansand. Ja. Nå kommer alt. Og kanskje aller best, tillitsvalgtburgeren i kantina – kun fordi du er tillitsvalgt!

Tillitsvalgtuka er en realitet og i hele uke 9 blir det liv og røre for alle! Men det er du som er i sentrum av spotlighten.

Hold av tida og forbered deg på tidenes kuleste uke.

Jeg gleder meg til å møte deg på Østsia. Vi skal sitte sammen, le høyt av de kule vitsene og drikke øl. Og vet du hvorfor? Fordi du fortjener det. Fordi du gjør en ekstra innsats for at studenter som søker seg til UiA skal få kvalitet, et godt læringsmiljø og en stemme ut i den store universitetsverdenen.

Jeg er så takknemlig for at du er med på laget mitt. For at du er stemmen til de mange tusener av studenter ved vårt universitet. For at du tar den viktigste jobben!

Denne uka er en gave fra Universitetet i Agder, Studentsamskipnaden i Agder og oss i Studentorganisasjonen.

Tusen takk for innsatsen du legger ned – uten deg, ingen oss!

Tekst: Kai Steffen Østensen, tillitsvalgtansvarlig – Send mail
Illustrasjon: Arne BorgersenSend mail

Forfatter

, , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.