Flere store artister spilte i går på endagsfestivalen Circus Ravnedalen i Kristiansand. Blant de celebre bookingene finner vi også UiA-bandet Rossman.

– Det var veldig moro å spille! Kult å få muligheten, forteller frontmann i bandet Aslak Rossehaug.

Han og resten av musikerne i Rossman går utøvende musikk på andre året på Universitetet i Agder, og sto i går på scenen på Café Generalen. Bandet kom omtrent direkte fra en spillejobb på Karmøy, som også er Rossehaugs hjemsted. Det sto likevel ikke på energien på scenen under Circus Ravnedalen, og Rossman leverte frekke tekster og fengende melodier på løpende bånd.

Primært synger Aslak på norsk om livet som ung, gjerne med fokus på utfordringene han støter på. Likevel alltid med humor. Han leker med ord og uttrykk, har snert og slår omtrent rekord i hvor mange ord han klarer å formidle i løpet av et vers. Her gjelder det å henge med i svingene.

Rossman spilte fengende låter om ungdomslivet til glede for publikum på Café Generalen.

Headlinerne for Circus Ravnedalen var Highasakite og Sondre Justad. Oppadstormende artister som Dagny og Ary sto også på Circus-programmet. Aslak konstaterer at festivalen har fått til en god stall med artister.

– Også er det jo alltid kult å henge litt med kjendiser, sier han med et lurt smil.

Om du nå ble nysgjerrig, må det også dessverre meddeles at Circus Ravnedalen var en “once in a lifetime” -hendelse. Rossman er det likevel mulig å få med seg i løpet av sommeren på ulike steder på Sør- og Østlandet.

Festivalen foregikk i det som omtales som Norges fineste festivalområde – Ravnedalen.

Tekst og foto: Ine Rossebø Knudsen

 

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.