UiA-rektor Sunniva Whittaker i youtube-video

Hollywoodstjernen Will Ferrell «broke the internet» med en reklamevideo litt utenom det vanlige for Superbowl. Med en humoristisk vinkling drar videoen frem Norge som en rival i salg av el-biler.  

Flere norske aktører har reagert med en responsvideoer, blant annet Sunniva Whittaker som er rektor ved UiAStuntet «Sorry not sorry» legitimeres i det at Norge er ledende i flere miljøspørsmål. Videoen har i etterkant av publisering engasjert til stor debatt om mammaperm, skatt og velferdsstaten skriver UiA i en artikkel. I skrivende stund har videoen i underkant av 700.000 visninger på YouTube.  

Whittaker forklarer til Unikum hvorfor de valgte å lage en respons på reklamefilmen. 

– For oss er det viktig å skape litt synlighet for universitetet, både nasjonalt og internasjonalt. Når da den videoen til Will Ferrell kom var det litt enkelt å hekte seg på, og få bra hjelp fra den, forteller Whittaker. 

Hun sier videre at de har fått god respons fra studenter, ikke minst internasjonale studenter. De har dessverre ikke fått reaksjon fra Ferrell.  

– Det gikk jo over all forventing. Det her med foreldrepermisjon og gratis utdanning er liksom det som har festet seg, og det er der de store diskusjonene har blitt sparket i gang. 

Forfatter

, , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.