Trisalus linjeforening for folkehelse, idrett og ernæring inviterer og engasjerer alle studenter til UiA-løpet! UiA-løpet er et veldedighetsløp til inntekt for Leger uten grenser, i regi av TV-aksjonen. Løpet er en kort løype som starter på gressplenen utenfor kantina på campus Kristiansand. Allerede er det 200 påmeldte, og plass til mange flere! Tidligere har det blitt samlet inn godt over 100 000 kroner, og 100% av inntektene går til organisasjonen. Dette er et arrangement for alle studenter, uansett nivå!

Sted: Gressplenen foran kantina på UiA

Dato og lokkeslett: 7.september, 18:00

“Løypa er veldig lett og alle kommer seg gjennom den! Målet er ikke å være raskest, men at man bidrar. Felleskapet er det viktigste!” – Kristoffer Ask, prosjektleder for arrangementet gjennom Trisalus.

Arrangørene fra Trisalus som står ansvarlig for løpet!

Ikke bare er det et løp for veldedighet, men det gis tilbake til studentene også! Arrangementet stiller med over 70 premier til deltakerene ved hjelp av flere samarbeidspartnere, diverse rabatter og en afterparty på Harvey’s samme kveld der man får spille gratis og reduserte priser i baren!

UiA-løpet er et arrangement som også holder studentene i fokus. Som førstehjelpsansvarlige så stiller sykepleierstudentene. Mediestudentene stiller med fotografi, og ernæringstudentene står for maten som blir solgt i kiosken.

Har man ikke mulighet til å stille på løpet, men fortsatt vil bidra så kan man vippse valgfritt beløp til dette vippsnummeret: 500676

 

 

Trisalus åpner også for muligheter for å stå på stand ved løpet, og hva enn annet studenter har lyst til å bidra med! Alt fra hjelp til opptredener og opplegg. Her er det mulig å kontakte Kristoffer Ask på Facebook eller på dette nummeret: 45466805

Mer info kan dere finne her!

 

Forfatter

, , , , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.