Til helgen fylles Jegersberg og området rundt med flere hundre studenter i treningstøy. Da braker det løs med  historiens aller første UiA-løp som arrangeres i anledning årets TV-aksjon.

Foto: UiA-løpet
Foto: UiA-løpet

 

Du har vært flink hvis du ikke har lagt merke til den gule treningsskoen rundt omkring på campus og generelt i Kristiansand-området. UiA-løpet som arrangeres av Kristiansand Studentidrettslag (KSI) på lørdag er sitt første i sitt slag.

Studenter i Kristiansand og omegn har i lengre tider hatt mulighet til å kjøpe billetter til arrangementet som ikke bare dreier seg om et løp i nærområdet. For en hundrelapp har studentene nemlig også tilgang til konsert med Postgirobygget på kveldstid. Som om ikke det var nok: Pengene fra billettsalget går uavkortet til Amnesty International.

Flere hundre påmeldte

Det kan se ut som en omfattende markedsføring ved hjelp av blant annet sosiale medier, plakater og flyers har ført frem. Markedsføringsansvarlig og konferansier Cecilie Jensen forteller at de er godt fornøyde med oppslutningen så langt:

Det er godt over 600 påmeldte. Vi er veldig fornøyde med oppslutningen, men antar at det vil melde seg på flere i løpet av de siste dagene ut ifra den tilbakemeldingen vi har fått.

Hun forteller også at de er godt i rute med de siste forberedelsene før det hele braker løs:

Nå gjenstår det å organisere litt rundt den praktiske biten; Hente mat og drikke som skal deles ut eller selges på plenen, premier, scene, start-mål-strek mm.

Få nerver

Videre forklarer Jensen at nervene foreløpig er fraværende, og sier det kan skyldes god planlegging av det hele siden mars i år. Og det er vel kanskje nettopp dette som fører til at markedsføringen og PR rundt løpet har blitt en suksess. God planlegging fører ofte til gode resultater. Måtte dagen bli fylt med glede både blant deltakere og i arrangementskomiteen!

Tekst: Marit Grimsrud – marit.grimsrud@unikumnett.no

Foto: UiA-løpet

Forfatter

, , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.