Søndager er det barnas dag på Teateret. Med ulike opplegg er det noe for enhver smak i løpet av en måned. Du kan gå inn på Facebook for å finne ut av hvilket opplegg som er når, men det er tre morsomme muligheter.

Baldrian og Musa, som er et morsomt dukketeater som har vært populært blant barn i mange år. Du kan en annen søndag se Sirkusprinsessa og hemmeligheten, det er en visuell forestilling som handler om å være seg selv og vise hvem man egentlig er. Den siste er en improteaterforestilling som er ment for å engasjere og lage inspirerende historier.

Da Unikum tok turen innom 24. mars var det improteater som sto for tur. Forestillingen tok plass på den koselige intimscenen som ga barna muligheten til å sitte mykt rett foran scenen, men også i gode sofaer med små bord bakover. Siden Teateret også har en allsidig og god restaurant var det litt ekstra deilig å ta med seg en brus og en nybakt bolle ned i salen.

På scene sto komikerne Marthe Wilhelmsen, Christer Wold Sundstøl, Fredrik Jakobsen. De hadde klar en time med sketsjer og eventyr som barna i salen fikk lov til å være med å forme. Det engasjerte ikke alle barna, men de som turte å være med var virkelig med. Og de som ikke turte lo like godt som de andre barna. Det gjorde vi voksne også. Så om du ikke har et barn, en niese, eller nevø å ta med deg, vil jeg nok tørre å påstå at du som voksen kan le like godt.

Foto: Mia Wright

Forfatter

, , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.