Senhøsten har kommet, og det er på tide at Dex Darrington kommer på sitt årlige UiA-besøk.
Han er klar for show på Østsia den 29. november.

Den opprinnelig norske komikeren Jørgen Kjønø som flyttet til statene som ung, og så videre til Kina har en rik internasjonal bakgrunn. Han er nå kjent som Dex Carrington. Han snakker både norsk, engelsk og mandarin, har utdanning fra flere hjørner av verden og er en kjent ambassadør for Plan International. Dex har også lagd en dokumentar om hvordan leveforholdene for barn er i Uganda. Han er virkelig en mann som kan alt. Han bryr seg om mennesker på alle nivåer: Om det er mennesker i desperat nød eller studenter som trenger en god latter før eksamensperioden.

For mange er han kjent fra MTV-serien “Dexpedition”, hvor han dro til et nytt reisemål i hver episode. Serien ble vist i over 20 land. Showet “Dexpedition” har blitt priset med kommentarer som”We have never before seen such a perfect mix of charm and ADHD in one person”. En veldig passende beskrivelse med tanke på hvordan han inntar scenen.

Den selvsikre amerikansk-kinesiske nordmannen tar alltid stor plass på den lille scenen, og det er alltid moro å se på. Han har vitser det er lett å le av, og selv om vi noen ganger har vært nødt til å nne litt selvironi i ting han sier er det utrolig moro å være i publikum hos Carrington.

Det nye showet Almost Dexcellent har vi like store forhåpninger til. Showet har egentlig premiere på Latter i 2018, men vi heldige UiA-studenter får se det først. Showet er på engelsk, men anbefales å se uansett nivå av engelskkunnskaper. Du får en kveld du sent vil glemme, det er vi i hvert fall sikre på.

Tekst: Mia Wright

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.