gratis frokost i kantina UiA

Gratis frokostdigital torsdagsquiz og hjemmetrening 

Vi venter på vaksinen. Vi venter på å kunne dra på stand-upshow på Østsia og Bluebox, og vi venter på å få klemme hverandre igjen. Mens vi venter prøver Unikum ulike arrangementer i «Hold ut» kampanjen til Studentsamskipnaden i Agder (SiA), som også du kan dra nytte av i det som føles som verdens lengste ventetid. 

 

Gratis mandagsfrokost!
Når: 08:00 – 09:00 i kantina (Kristiansand/Grimstad) 

Gratis frokost hver mandag ut semesteret, sa du? JA! 

Kl. 08:05 møtte jeg opp i det, som siden årsskiftet, har vært er en relativt tom kantine. Denne mandagen (1. februar) ble jeg møtt av smilende SiA-ansatte og langbord dekket med ferske rundstykker, friskt og grønt pålegg, samt en varmdisk med bønner, eggerøre og bacon. Kantinen ble gradvis fylt opp av trøtte, men glade studentersom alle fikk kost seg med det som var rene hotellfrokosten. 

Ønsker du å utnytte deg av dette digge tilbudet? Alt du trenger å gjøre er å melde deg på arrangementet (gratis!) her: https://www.facebook.com/events/249717776524309/. 

OBS! Meld deg på tidlig da arrangementet er populært og det er begrenset med plasser. 

Gratis frokost i kantina UiA

rundstykker gratis frokost

gratis frokost i kantina UiA

 

Online TorsdagsQuiz!
Når: fra kl. 20:00 (Zoom) 

Savnet etter å delta på arrangementer er høyt. TorsdagsQuiz på Østsia er et av de arrangementene og samlingspunktene som falt vekk etter de nye restriksjonene som kom etter jul. MEN – de har nå benyttet anledningen til å kjøre TorsdagsQuizen digitalt på Zoom. Selv om det ikke er mulig å møtes rundt en pils på Østsiahar ikke konkurranseinstinktet minsket av den grunn. For i den digitale utgaven av TorsdagsQuizen er det nemlig ikke lagbasert, men alle mot alle. Kategoriene legges som vanlig ut i forveien, og alt du trenger å gjøre er hente frem kunnskapen din når det gjelder som mest.  

Her finner du mer info om den digitale TorsdagsQuizenhttps://www.facebook.com/events/715057426043807/ 

Online quiz med Østsia

 

Hjemmetrening med Spicheren!
Når: Alltid tilgjengelig 

Etter lange dager med mye zoom-forelesninger er det digg å kunne bevege seg litt og koble av. Selv om Spicheren treningssenter holder dørene åpne er det et begrenset antall treningsglade mennesker som kan oppholde seg på senteret samtidig. Både gruppetimene og egentreningene er populære og blir fullbooket på sekundet. Heldigvis for oss har Spicheren lagt ut en del treningsvideoer der våre kjære gruppeinstruktører veileder oss gjennom en kort og overkommelig økt. Du kan utføre økten i din egen stue og utstyr trengs heller ikke, kun din egen kroppJeg prøvde meg på en 30 minutters Tabata økt og kjente pulsen steg og svetten renne gradvisÅ bli sliten av å bruke grytekluter, hvem skulle trodd? Innmari digg var det etterpå da!

Ikke gi opp motet selv om du ikke fikk plass på gruppetimen eller egentreningen, hiv deg rundt og ta en økt hjemme! Det er godt for kropp og sinn – og det er helt gratis! Her finner du videoene til de ulike treningsøktene: https://vimeo.com/studentsamskipnaden?fbclid=IwAR3iSrV2GkkPsQD1TRwz51FoqwnGDGnVDbyi0CXNv6pYv_JXJ8xZZ-rXc0c 

I tillegg til de øktene jeg har prøvd er det flere godsaker på menyen, og de finner du her: https://www.facebook.com/siagder/events/?ref=page_internal  

trener poserer foran Spicheren

unikum tester hjemmetrening

Forfatter

, , , , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.