Kvelertak tar en pause fra turneen med Metallica for å spille noen få konserter i Norge. 16.og 17. mars spiller de på Teateret i Kristiansand. 

Billettene til bandets første konsert ble utsolgt på én time, men Kristiansand-publikummet er så heldige at vi får en ekstrakonsert. I skrivende stund er derimot også ekstrakonserten utsolgt.

Sjekk ut hva som skjer i kulturkalenderen vår.

Kvelertak er et av Norges største band. Bandet kaller musikken sin for “Necro ‘n’roll”, men musikken deres har blitt plassert i flere forskjellige sjangere – blant annet punk og black metal. Uansett hva du kaller sjangeren er det ingen tvil om at dette er et utrolig bra band.

Stavangerbandet, som hadde sin start i 2007, har gitt ut tre album. De ble raskt husholdingsnavn i rock- og metal-verdenen da de i februar 2009 ble ukas Urørt og kom på en solid andreplass i årets Urørt 2010. Mer enn nok for å få verden til å lytte! Det er nesten umulig å ikke ha hørt Kvelertak på radio eller på en av de flere festivalene de har spilt på.

Om du ikke har fått med deg dette fantastiske bandet live tidligere, bør du få det med deg. For dere som allerede har fått tak i billett til en av de to konsertene; Dette blir en kveld du sent vil glemme.

Tekst: Mia Wright

Forfatter

, , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.