Rapper, P3-favoritt og Batman-elsker Pasha Nadjafi imponerer med fengende rytmer og nostalgisk rap. Han garanterer god stemning på Østsia 29. september.

23-åringen fra Rykkinn har gjort stor suksess, og har fått mye oppmerksomhet i hiphopmiljøet nasjonalt. Pasha har det siste året opptrådt på anerkjente festivaler som By:Larm, Skral og Slottsfjell. Tidligere var han med i duoen Moonshine før han valgte å satse fullt på solokarriere i 2014. Med låter som blant annet Prettyboi Bounce, Ghost, Colorblind og My Wave har han fortryllet hiphop-elskere med fengende låter som tar deg tilbake til 90-tallet. Pasha forteller at musikken hans har en god vibe.

– Jeg vil beskrive musikken min som veldig leken. Den har gode vibes og er positiv. Som artist er jeg energisk, positiv og flink. Flink er viktig å understreke, sier Pasha leende.

Hva blir du inspirert av?

– Jeg blir veldig inspirert av venner rundt meg og andre jeg er sammen med. Når jeg lager musikk tenker jeg ofte at jeg vil lage noe som vennene mine hadde likt å høre på, forteller han.

Når han blir spurt om interesser han har utenom musikken, nevner han flere ting, men han legger ikke skjul på at han har en forkjærlighet til en bestemt superhelt.

– Jeg er veldig fan av comic books, og jeg elsker Batman – jeg har til og med en Batman-tatovering. Jeg er også veldig glad i film, så jeg liker å ta det med ro med film når jeg ikke har konserter, sier han.

For ett år siden slapp han albumet Bodega, bestående av ni låter, og har siden vært travel med opptredener landet rundt. Pasha legger til at han er veldig forventningsfull til sørlandspublikummet.

– Jeg er veldig spent! Spilte der for et par år siden og da var det godt oppmøte. Så håper det er like bra i år, sier han muntert.

Foto: pressefoto
Tekst: Nora Nussle Torvanger

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.