Semesteret er i gang og Unikum henger med fra begynnelsen!

Sommeren er endelig over og uka innledes med studiestartfestival, liv og røre på campus og før du vet ordet av det; forelesninger. For å sparke i gang semesterets lesing kan du kose deg med et rykende ferskt eksemplar av Unikum! I dette nummeret har vi tatt et tilbakeblikk på historien, nemlig Gimlemoens fortid som militærleir, og Unikums begynnelse i 2001.

Du finner også artikler om UiA-løpet til inntekt for TV-aksjonen, den nye konsertscenen som oppstår i samarbeid mellom Pir6 og Thrashpop, og smarte tips til hvordan spare penger på pensumlitteraturen. Både nye og gamle studenter kan også glede seg over utelivsguide for Kristiansand og Grimstad, og selvfølgelig den faste kulturkalenderen. God lesing!

Vi lager avis for nettopp deg og setter derfor pris på ris, ros, tips og andre kommentarer du måtte ha. Det er ingen grunn til å nøle! Du finner oss både på Facebook og Twitter. Det er også fritt fram å sende oss en mail.

Husk at du også kan følge oss på Instagram! Vis oss gjerne hvor du leser Unikum, så kanskje det venter en heldig premie. Skaff deg et eksemplar i dag!

 

PDF-utgave av dette nummeret kan lastes ned her.

 

Tekst: Anette Nyhagen/Marit Grimsrud – red@unikumnett.no

Foto: Faksimile av Unikum august 2013

Forfatter

, ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.