forsideUnikums september-utgave har kommet!

Unikum finner du i magasinformat rundt om på Campus Kristiansand og Campus Grimstad i tillegg til utvalgte steder. God lesning fra oss i redaksjonen!

– Redaktørens høsthilsen  –

Mens sommeren vinker farvel og etterlater oss i høstens kalde hender, blir ting mer og mer alvorlig rundt oss. Universitetsforelesninger er nå godt i gang, og mengden av notater øker urovekkende hurtig.

Seminarene er utfordrende for vår oratoriske ånd, og de fantastiske fristelsene i kantina er alvorlig destabiliserende for våre stramme studentbudsjett.

Du har nå blitt påvist hemmeligheter i biblioteket, printere, fronter, student web, digitale innleveringer og de andre akademiske verkene som hilser dere alle på en gang i begynnelsen av året, mens du skjelver av forvirring.

Du greide å løse labyrintens puslespill i å finne et klasserom mens du lyste signaliserende til de eldre elevene om at du er ny og har behov for hjelp i form av orientering.

Les september-utgaven av Unikum nå!

I hele denne tiden av plutselige åpenbaringer, pseudo-erkjennelser og selvkrediterende prosesser, ta deg litt tid til å sette deg ned med en kaffe og gi oss litt av din tid, slik at vi kan fortrylle ditt sinn med våre artikler.

Unikum bringer frem en interessant blanding av artikler: fra Trond Giske og hans diskusjon rundt utdanning, til Grimstadstudent Øyvind Magnussen og hans forskning på droner.

Vet du hva det politiske partiet Rødt står for? Kristoffer Andersen, lokallagsleder i Rødt Arendal og Grimstad gjør en kort innføring i den politiske dagsorden i partiet.

Vi får møte Irene Bredal, en fantastisk og vakker person som lever av den autentiske gleden som livet bringer oss hver dag, uansett stor eller liten.

Du kan lese mer om de nye studentboligene og START-UiA og de mulighetene dette programmet bringer for studenter.

Alt dette og mye mer kan du lese på sidene i denne utgaven. Husk, Unikum er et magasin skrevet av studenter for deg spesielt, og vi setter pris på din tilbakemelding eller at du bli med i vårt team.
Ikke nøl med å ta kontakt!

Ha en fargerik høst fylt med ekte gnister av glede og varme, vakre mennesker og kjærlighet!

Erika R. Erdös
Ansvarlig redaktør

Unikum finner du i magasinformat rundt om på Campus Kristiansand og Campus Grimstad i tillegg til utvalgte steder.

Les september-utgaven av Unikum nå!

Forfatter

, , , ,
Latest Posts from Unikum

1 Comment

  1. […] Denne saken kan du lese i septembermagasinet av Unikum […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.