Sier kontoen nei til å finne på noe moro? Kristiansand er en studentby med flere gode aktivitetstilbud. Om du ønsker en dart-turnering med venner, en karaoke-
kveld på
byen, eller noe å drikke for en billig penge er dette guiden for deg.

Javel er en koselig liten pub som ligger i Vestre Strandgate. Den har mye å by på i det lille lokalet som ligger vegg i vegg med Dis nattklubb. De har som regel 20 års grense, men for enkelte ting kan du være 18 år for å blir med.

Charlies bar har vært et kulturmøtested for mange. Den ligger i Vestre Strandgate rett over kinoen. Her er det ofte små intime konserter og stand-up show, men de har også et bredt utvalg av spill du kan låne mens du sitter der. Med en liten bar-meny med mat som kommer fra Big Horn er det et veldig fint sted å dra med venner eller kjæresten.

Håndverkeren er en restaurant og pub som ligger i en av Kristiansands mest historiske bygg. Der finner du flere bar-spill samt bakrom som tilbyr blant annet konserter, quiz, foredrag og show. Du finner Håndverkeren i Rådhusgata.

Harveys er en bar med det meste. Et veldig vanlig sted å finne studenter i løpet av helgen, men også et sted for sportsinteresserte hele uken. En nyåpnet spill avdeling med gode gamle arkade spill, og tilbud som blant annet beer pong, dart og shuffleboard er det mye å gjøre på den tre etasjer høye baren i Tollbodgata.

All inn ligger også i Tollbodgata og er en sportsbar med mye ekstra. De har god mat på menyen og alltid live pianomusikk i helgene. Dette er et godt sted for både spill og dansing, men også en koselig øl ute med venner.

Østsia er studentenes bar. Den ligger på campus Kristiansand og har alltid mye å by på. Billig øl, spill, konserter, show og hyggelige mennesker. Her kan du være mens du venter på neste forelesning, eller på kveldstid med venner. Baren er holdt gående av frivillige så om du liker deg der kan du alltids bli med på laget.

Dette skjer

Mandag

Bingo på Javel klokken 21:00.

Tirsdag

Vinkveld på Charlies bar hvor en vinflaske koster under 200 kroner. De har også studentrabatt på øl hele uken. Annenhver tirsdag er det også Internasjonal pubkveld på Østsia.

Onsdag

Javel Bar har Quiz.

Torsdag

TorsdagsQuiz på Østsia

Javel pub har karaoke for de over 18 år.

Harveys og All inn har 2 for 1 på øl og cider.

Fredag

Annenhver fredag er det FIFA-turnering på Harveys. Det koster 149,- da får du i tillegg gode rabatter på mat og drikke.

Javel pub har karaoke for de over 20 år.

Søndag

Dartturnering på Javel Pub.

Bare Flaks på Charlies. Bare Flaks er en stand-up gruppe som driver med impro-teater.

Her blir det fort fult og de går på scenen klokken 21:00.

Fra søndag til torsdag etter klokken 23:00 er det gratis å spille shuffleboard på Håndverkeren. Brettspill får du låne på blant annet Håndverkeren og Charlies hver dag.

Tekst: Mia Wright

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.